Halo Infinite, očekávané pokračování sci-fi střílečky, má stanovené datum vydání až na konec tohoto roku, to ale nebude fanouškům bránit v tom se zúčastnit dalšího testu multiplayeru.

Na oficiálním Twitter účtu bylo oznámeno datum dalšího beta testu, který bude startovat 24. 9. Pokud se chcete zúčastnit, tak se musíte na stránce Halo Insider zaregistrovat a vyplnit svůj účet.

Jen si dejte pozor. Přihlásit se musíte do tohoto pondělí. Všechny registrace, které budou vytvořeny po 13. 9., nebudou vpuštěny do hry.

Během dalšího kola se můžete těšit na PvP, které bylo oproti minulému testu výrazně posunuto kupředu. Čekají vás 4v4, stejně tak i 12v12 týmové zápasy, nová mapa a několik herních módů.

Studio 343 Industries naslouchá fanouškům a opravilo několik věcí, které se hráčům na minulém testu nelíbily. Hlavní změny se týkají vzhledu mini-mapy a zvuku štítů a zbraní.

Halo Infinite má plánované datum vydání na 8. 12. 2021. Hru si budete moci užít jak na PC, tak i na Xboxu One a Xboxu Series S/X. České titulky bohužel zatím potvrzeny nebyly.