Aktualizace: Je to 24 hodin, co jsme vás informovali o podivné změně krabiček her od Ubisoftu na Microsoft Store. Z falešného hackerského útoku se vyklubala slevová akce Watch Dogs: Legion Hack. Na Microsoft Store jsou ve slevě vybrané tituly od Ubisoftu pro Xbox One, ušetřit můžete až 67 procent.

Vybíráme Assassin's Creed Odyssey za 539,70 Kč, Far Cry 5 za 474,75 Kč, Rainbow Six Siege Deluxe Edition za 257,70 Kč, The Division 2 za 280,17 Kč, Far Cry New Dawn za 479,60 Kč, For Honor za 247,17 Kč nebo Steep za 274,50 Kč. Více zde.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Pár dnů před vydáním Watch Dogs Legion spustil Ubisoft nevšední marketingovou kampaň s falešným hackerským útokem na Microsoft Store. Obětí se stalo několik her francouzského vydavatele, které mají nový obal. Na nich můžeme vidět kupříkladu masku prasete, symbol hackerské akce Watch Dogs Legion.

Dotčenými hrami jsou Rainbow Six Siege, Assassin's Creed: Odyssey a jeho expanze Legacy of the First Blade. V průběhu ranních hodin se přidaly ještě hry Far Cry New Dawn, Far Cry 3, Ghost Recon Wildlands, Ghost Recon Breakpoint, The Division 2, Steep nebo The Crew 2.

Zdá se, že obalů nadcházejících titulů jako Assassin's Creed: Valhalla a Immortals Fenyx Rising se tato kampaň netýká. Netradiční obaly si můžete prohlédnout níže. Na PlayStation Store a Ubisoft Store žádné změny nejsou.

Přečtěte si také: Ubisoft spojí platformy, umožní přenesení uložených pozic a cross-play

Podívat se můžete také na nový trailer věnovaný kooperaci:

Watch Dogs Legion vychází 29. 10. 2020 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. Verze pro PS5 a Xbox Series X/S budou debutovat současně s příchodem nové generace konzolí na trh, tedy 10. 11. a 12. 11. (u nás PS5 vychází 19. 11.). Majitelé PS4 verzí budou moci bezplatně upgradovat na PS5, stejně tak majitelé Xbox One verze na Xbox Series X/S.