Akční open-world RPG titul Gotham Knights byl dříve popisován jako hra pro jednoho hráče s možností kooperace pro dva hráče. Teď to vypadá, že online kooperace bude podporovat až čtyři hráče.

Překvapivá informace se nachází v detailech hry na PlayStation Store, zatímco v samotném popisu hry je nadále uváděno, že hrát můžete sólo nebo s jedním dalším hrdinou a zastavit kriminální činnost.

Podpora čtyř hráčů dává smysl, když budou čtyři hratelné postavy: Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin. Na základě tohoto všeho se spekuluje, že vývojáři umožní kooperaci pro dva hráče v příběhové kampani, zatímco čtyři hráči budou podporovány ve speciálním režimu.

Gotham Knights připravuje studio Warner Bros. Montreal, které vytvořilo Batman: Arkham Origins. Titul je plánován na 25. 10. 2022 pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Původně měl titul vyjít v roce 2021.

Příběh Gotham Knights vychází z toho, že Batman je mrtvý. Ulice Gotham City ovládli padouši a je na Batmanově rodině, aby ochránila Gotham, přinesla naději jeho občanům, disciplínu policistům a strach zločincům. Musíte se vyvinout v nového Temného rytíře a zachránit ulice před pádem do chaosu.

Těšit se můžete na řešení záhad, které spojují nejtemnější kapitoly z historie města, až po souboje s notoricky známými padouchy. Hra je jinak popisována jako akční RPG v otevřeném světě, které se odehrává v dosud nejdynamičtějším a nejinteraktivnějším Gotham City.

Pokud vás zajímá, na čem pracují původní autoři trilogie Batman: Arkham, tak v Rocksteady Studios na jaro 2023 chystají Suicide Squad: Kill the Justice League.