Taktická vojenská střílečka Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint neměla dobrý start, ale situace se postupně zlepšuje. Ubisoft svou snahu nevzdává a současně s vylepšováním hry do ní zve nové hráče, aby se sami přesvědčili, zda je bude Ghost Recon Breakpoint bavit. Pokud zvažujete návštěvu rozsáhlého otevřeného světa, tak máte ideální příležitost. Na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One je dostupná trial verze. Ta vám umožní si po dobu šesti hodin vyzkoušet obsah z plné verze.

Poté můžete pokračovat v hraní skrz Friend Pass, u něhož se čas nepočítá. Stačí, aby váš kamarád měl hru zaplacenou a pozval vás do hry. Takto může pozvat až tři přátelé a ukázat jim kouzlo hry. Friend Pass je platný do 16. 6. Pro hraní v kooperaci budete na konzolích potřebovat PlayStation Plus na PS4 a Xbox Gold na Xboxu One.

Když vás Ghost Recon Breakpoint bude bavit, tak je hra v dočasné slevě: Na Uplay a Epic Games Store se PC verze prodává za 19,80 euro, PS4 verze je za 499 Kč a Xbox One verze za 539,70 Kč. Slevy končí 2. 4. 2020.

Ve hře nově naleznete Sama Fishera ze série Splintel Cell v rámci Deep State s 8 příběhovými misemi. V nich se spojíte se Samem a cílem je zajistit a odhalit plán spočívající v dronech ovládaných myslí a následně to všechno porazit.