Sega pokračuje v rozšiřování Football Manageru na další platformy. Letošní díl dorazí nejen na počítače a konzole Xbox, ale také na PlayStation 5 a do Apple Arcade. Opět platí, že v den vydání bude hra dostupná v Game Passu pro PC a Xbox.

Touch verze bude tedy nejen pro Nintendo Switch, ale také v rámci předplatného Apple Arcade pro iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV. Co se Football Manager 2023 Mobile týče, tak ten dorazí pro iOS a Android. Podrobnosti o něm se dozvíme někdy během října.

Zatím se všichni fanoušci mohou těšit na nové licence. Jako trenér si užijete Ligu mistrů, Evropskou ligu i Evropskou konferenční ligu.

„Ve Football Manager 2023 to není jen o výběru taktiky nebo sestavování týmu. Je to o přijímání výzev a psaní historie, když si vytvoříte svůj vlastní manažerský styl,“ uvádí tisková zpráva. Autoři lákají na možnost ponořit se do bezkonkurenční hloubky a detailů, když převezmete vedení ve svém klubu. Vstoupíte mezi elitu tím, že si získáte lásku fanoušků a ovládnete soutěž.

- Najděte si ten správný klub pro vás. Splňte cíle herního plánu, porazte ty nejlepší a vyhrajete hlavní fotbalové ceny.

- Nepodepisujte jen smlouvy s hvězdami, tvořte je! Rekrutujte chytře s pomocí svých zvědů a poskytněte svým zázračným dětem cestu do prvního týmu, aby vytvořili tým světové třídy.

- Herní styl vašeho týmu je na vás. Vytvořte jedinečnou strategii na taktickém plánu, abyste dosáhli velkých výher a nezapomenutelných okamžiků zápasu.

Další informace budou sdíleny v následujících týdnech. Football Manager 2023 vyjde 8. 11. letošního roku.