Společnost Giants Software dnes oznámila Farming Simulator 25. Nový díl populární zemědělské simulace vyjde v listopadu letošního roku a pochlubí se novou verzí enginu. Ta umožní vývojářům obohatit hru o deformaci půdy. To je věc, kterou si komunita hodně přála.

Dále dojde na vylepšení grafického kabátku. S ním souvisí mlha, vylepšené stíny i dynamické efekty počasí. Tvůrci slibují rovněž lepší fyziku, více než 400 autentických vozidel, nástrojů a předmětů od více než 150 předních mezinárodních značek. Sem se řadí například Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a mnoho dalších.

Úplnou novinkou je mapa ve východoasijské krajině plné rýžových políček. Pěstovat bude možné dva druhy rýže, špenát a další nové plodiny. Celkem bude ve hře přes 20 plodin. S nimi souvisí nové stroje, které budou zřejmě potřeba také při chovu buvolů a dalších nových blíže nespecifikovaných zvířat. Místo toho víme, že druhou mapou je severoamerické prostředí s dostatkem volného prostoru a třetí evropská mapa se zelenými poli mezi rybníky a řekami.

Jak je u Farming Simulatoru zvykem, tak své zemědělské impérium můžete budovat sami s pomocí umělé inteligence, ale mnohem více zábavy si užijete v kooperaci s dalšími hráči.

Více informací se dozvíme později. Zatím máme k dispozici oznamovací filmeček. Farming Simulator 25 vyjde 12. 11. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Opět nebudou chybět české titulky.

Pro velké fanoušky bude v nabídce sběratelská edice s PC verzí hry. Potvrzen je také příchod čtyř dodatečných balíčků, včetně nové mapy.