Společnosti Codemasters a Electronic Arts začaly s lákáním na F1 24. Letošní virtuální ročník královny motorsportu jsme ještě neviděli, teaser trailer obsahuje jen skutečné záběry a kreativní ředitel Lee Mather slibuje přepracovaný režim kariéry, nový systém dynamického řízení a další novinky. Vše má být odhaleno v dubnu/apríli.

„Vychutnejte si autentičtější ovládání. Díky vylepšení v oblasti fyziky máte větší kontrolu nad tím, jak váš osobní styl jízdy ovlivní výkon vozu a závodní strategii,“ dodává tisková zpráva k novému systému Dynamic Handling.

To ale nebrání, aby se vydavatel snažil všechny přesvědčit k předobjednávce. Nejlépe dražší Champions Edition s bonusy v podobě nátěrů vozidel McLaren, Williams, Alpine a Haas pro hráče F1 23 v režimu Time Trials.

Majitelé F1 2021, F1 22 nebo F1 23 získají 15% slevu při předobjednání F1 24 Champions Edition. Součástí jsou ještě dvě nové ikonky formule 1, 18 000 Pitcoinů a balíček F1 World Bumper Pack. Kromě toho se hra přes Champions Edition odemkne o tři dny dříve, tedy 28. května/máje.

Standardní edice F1 24 vyjde 31. května/máje pro PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Všechny předobjednávky zahrnou jeden VIP Podium Pass, 5 000 Pitcoinů a F1 World Starter Pack.