Společnost Electronic Arts nemění své plány. Přestože je E3 v Los Angeles zrušena a nebude ani její digitální verze, tak EA se drží plánu a v polovině června opět uspořádá EA Play. Tentokrát půjde čistě o digitální událost, která se bude konat 12. 6. 2020 ve dvě ráno našeho času. Vše budeme moci sledovat živě přes standardní streamovací platformy, včetně YouTube.

V rámci EA Play Live 2020 nám EA ukáže své připravované tituly. Známý vydavatel nebyl zatím konkrétní, pouze vnadí na „světové premiéry“. Čekat nejspíš můžeme klasické sporty v podobě FIFA, Madden, NBA Live a možná NHL, které se v minulosti na E3 neukazovalo.

Dojít by mělo na novinky ohledně Apex Legends. Battle royale akce od Respawnu by se mohla ukázat v mobilní verzi, stejně tak být potvrzena pro PlayStation 5 a Xbox Series X. Pravděpodobný je Anthem 2.0, který by měl transformovat nepovedenou live-service akci od BioWare do stavu, v němž měla být již na začátku roku 2019, kdy spatřila světlo světa.

Fanoušci by jistě rádi viděli nový Battlefield. O něm víme, že vyjde v příštím roce pro PC a čistě novou generaci konzolí. Už dříve byl potvrzen vývoj nového Dragon Age a BioWare by jistě překvapili novým Mass Effectem (či remasterem trilogie na nové konzole?). Já osobně bych si přál další hru ze světa Star Wars. Co byste rádi od Electronic Arts viděli vy? Napište nám do komentářů.