Ve čtvrtek večer se při prezentaci PlayStationu 5 z čista jasna zjevila zbrusu nová značka od Capcomu. Pragmata se odehrává v blízké dystopické budoucnosti, kde má na hráče čekat nezapomenutelné dobrodružství. Dvouminutový oznamovací trailer připomínal nevšední akční adventuru Death Stranding od Hidea Kojimy, ovšem s ním nemá Pragmata nic společného.

Nicméně, Capcom se rozhodl zveřejnit prodlouženou verzi čtvrtečního traileru. Ta je obohacena o několik scén, ale stále pořádně nevíme, oč v tomhle titulu vlastně půjde. Vidíme astronauta ve futuristickém obleku, který se prochází po opuštěném New Yorku, záhadnou zbraň a ještě záhadnější malou holku s holografickou kočkou. Pak dojde k něčemu podivnému a posléze se oba ocitají na Měsíci a dívají se na Zemi.

Japonská společnost v tiskové zprávě zdůrazňuje, že Pragmata naplno využije moderní technologie, včetně ray tracingu, aby nabídla dechberoucí a pohlcující sci-fi atmosféru. Pokud se těšíte na další informace, tak na ně si budete muset počkat do příštího roku. Hra se chystá na PlayStation 5, Xbox Series X a PC, ale až na rok 2022.