Dying Light 2: Stay Human, tedy oblíbené postapokalyptické akční RPG, kde nebojujete pouze proti zombíkům, ale i proti lidem, přináší nový obsah v rámci atraktivní spolupráce s především multiplayerovým titulem For Honor. Event, který byl spuštěn teprve v úterý, si můžete vychutnat až do 5. 12.

Je dobře známo, že For Honor od Ubisoftu sází především na komplexní soubojový systém, točící se kolem řetězení útoků a včasných úderů či úhybů. Spoléhá přitom na vysoký počet postav s rozmanitými možnostmi, čehož Dying Light 2 od Techlandu v rámci spolupráce pěkně využívá. Hráčům totiž přináší hrdiny z For Honor jako nové soupeře, za jejichž poražení si mohou odemknout lákavé odměny.

Dying Light 2 přivítalo Kenseie, Wardeny a Berserkery. Mezi odměny, které lze v rámci eventu získat, patří kromě smrtonosné sekery Berserkerů a odpovídajícího blueprintu také oděv s vikinskými motivy nebo sladěný paraglider. Dosažením cíle eventu je pak možné získat přívěsek na zbraň Warlord’s Shield.

V herním obchodě si pak lze pořídit tematické balíčky s předměty. Kolekce Kensei obsahuje typickou zbraň Nodachi (a blueprint), která je o kousek delší než známější katana, oděv Kensei, samurajský paraglider a přívěsek Hitokiriho masky. Součástí balíčku Warden je dlouhý meč (a blueprint), speciální oděv, paraglider rytířské frakce a přívěsek mlátičky. Kolekce Berserk obsahuje předměty zmíněné v předešlém odstavci, čili opět zbraň (sekeru), oděv, přívěsek a paraglider.