Minulý týden se v některých obchodech objevila 40% sleva na Skull and Bones po pouhých třech týdnech od vydání. Cena teď padá také u druhého propadáku letošního roku. Akční adventura Suicide Squad: Kill the Justice League má stejnou slevu po celém světě ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Na Steamu je sleva na standardní i dražší edici, první za 41,99€ a druhá za 59,99€. Na konzolích je ve slevě pouze Deluxe Edition. Cena je 1559,40 Kč (65,99€), zatímco standardní edice je nadále za 1899 Kč (79,99€.). Na slevu mírně reagují tuzemské obchody, které krabicovku standardní edice zlevňují o zhruba dvě stovky na 1499 Kč.

V případě Steamu trvá sleva do 21. března/marce pro obě edice a do 14. března/marce pro Digital Deluxe Edition na Xboxu a PlayStationu.

Warner Bros. se do Sebevražedného oddílu snaží nalákat další hráče poté, co finanční ředitel Gunnar Wiedenfels během hovoru s investory potvrdil, že hra nesplnila očekávání. Dle společnosti je trh s AAA hrami nepředvídatelný. Kvůli tomu se vydavatel Hogwarts Legacy zaměří na live service a mobilní tituly. Ano, na live service, když Suicide Squad: Kill the Justice League jako jejich první live service hra neuspěla.