Wo Long: Fallen Dynasty si konečně budou moci vyzkoušet všichni. Druhá demoverze dorazí koncem února a dostupná bude pro hráče na počítači a posledních dvou generacích konzolí PlayStation a Xbox. Předchozí demo bylo možné hrát pouze na PS5 a Xboxu Series X/S.

Nadcházející nové akční RPG od Team Ninja, autorů série Nioh, si zájemci budou moci stáhnout 24. 2. tohoto roku. Uložená data z dema bude možné přenést do plné hry. Všichni, co demem projdou, tak jako poděkování obdrží zdarma DLC nazvané Crouching Dragon Helmet.

Příběh plné verze má být odhadem na 40 hodin. Očekávat můžete temné akční fantasy RPG ze světa Tří království. 184 n. l, Čína za pozdní dynastie Chan. Zemí zmítá chaos a zkáza. Císařská dynastie, která prosperovala po řadu let, je nyní na pokraji kolapsu.

„Wo Long: Fallen Dynasty je dramatický akční příběh o bezejmenném vojákovi domobrany, který bojuje o přežití v temné fantasy verzi pozdní dynastie Chan, kdy démoni sužují Tři království. Hráči musí bojovat proti smrtonosným stvůrám a nepřátelským vojákům pomocí mečů na základě čínského bojového umění a navzdory šancím se pokusit v sobě probudit skutečnou moc,“ dočteme se v popisku.

„Wo Long odkazuje na skrytého draka a rovněž na velkolepého hrdinu či člověka, který ještě není znám. Toto je příběh důstojníků, ze kterých se později stanou hrdinové během období své „neznámosti, a zároveň příběh o vzestupu protagonisty, který býval nikým.“

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde 3. 3. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Hra bude dostupná také v předplatném Game Pass pro PC a konzole Xbox.