Marvel's Avengers zítra čeká důležitý den, do hry dorazí Black Panther. Na něj vývojáři spoléhají a doufají, že dokáže udržet zájem hráčů. Předpoklady k tomu má slibné: kromě Black Panthera se můžete těšit na dva nové padouchy, zbrusu nové prostředí k prozkoumání, nové nepřátele, základnu Birnin Zana, nové sólo a multiplayerové Drop Zone mise a další.

Počítat máme s příběhem na sedm až osm hodin. Těšit se můžete na další postavy, včetně Ulyssese Klauea a ikonického padoucha Crossbonese. Oba budou vlastní verzí vývojářů, stejně jako ostatní hrdinové a padouši v Marvel's Avengers. Očekávat máme nějaký velký zvrat. Prý to bude jiné než to, co tvůrci dělali dříve.

Došlo také na dlouho avizovaného Spider-Mana, jenž měl původně dorazit začátkem letošního roku exkluzivně pro PS4 a PS5 verze Marvel's Avengers. Nyní je tým na dobré cestě, aby Spider-Man dorazil do konce roku. Bohužel, dostupný bude pouze na konzolích PlayStation.

„Vždy jsme plánovali a chtěli, aby Spider-Man vyšel v roce 2021 pro majitele PlayStationu. Jsme stále na dobré cestě toho dosáhnout. Další informace přineseme později v tomto roce,“ prohlásil vedoucí designér Scott Walters.