Letošní mech akce Amored Core 6: Fires of Rubicon byla obohacena o nový atraktivní obsah. Síly s ostatními hráči můžete změřit ve speciálních hodnocených zápasech, na které láká upoutávka výše. Pokud tedy máte soutěživého ducha, můžete se do nich pustit už nyní, a to buď sólo, nebo se dvěma spoluhráči.

Rankedy v Armored Core 6 staví na principu dovednostních skupin – nezařazený, D, C, B, A a S – kterými hráči postupují získáváním RPček (bodů). Po dosažení jejich odpovídajícího počtu se dostanete do takzvané „Promotion fáze“, během níž musíte vyhrát určitý počet zápasů, než poskočíte na další rank.

Pakliže se vám podaří vyšplhat na nejvyšší rank, tedy S, obdržíte hodnocení podle svých schopností. „U 100 nejlépe hodnocených hráčů s hodností S se toto ocenění zobrazí na jejich ikoně dovednostní skupiny,“ dovysvětlili vývojáři v tiskové zprávě. Ranky se pochopitelně budou čas od času resetovat, první anulace připadá na 29. 2. 2024.

Aktualizace, která je k dispozici pro všechny platformy, na nichž Armored Core 6 vyšlo, přinesla také nové mapy pro PvP režim. Jednotlivé zbraně a předměty se pak dočkaly mírných vylepšení nebo zhoršení pro zajištění adekvátní vyváženosti.

Armored Core 6: Fires of Rubicon si můžete vychutnat na PC a konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.