Dnes ve čtyři hodiny odpoledne začíná první uzavřená beta Hyenas, multiplayerové střílečky od Creative Assembly. Tvůrci Alien: Isolation a série Total War zvou hráče do testu, který potrvá do 11. 9. Zájemci se mohou hlásit na Steamu, kde je možnost přihlásit se do playtestu.

Hyenas je vysokooktanová akce v nulové gravitaci. „Vyberte si, za kterou hyenu budete hrát. Každá má jedinečnou zbraň, schopnost i osobnost. Dejte do kupy tříčlenný tým a ukradněte cenné zboží. Veškerá akce se odehrává na rozsáhlých tematických lodích Plunderships. Ty se vrací ze Země na Mars napěchované zbožím, které už jen čeká, až ho váš tým ukradne,“ uvádí tisková zpráva.

V Hyenas soupeříte s dalšími čtyřmi loupežnými týmy. Vaším cílem je najít a prolomit zabezpečené trezory a před útěkem si nakrást dostatek zboží. V cestě vám nebudou stát je soupeřící hráči, ale také „MURF“ – bezpečnostní složky, které budou vzácný náklad chránit do posledního dechu. Jakmile tým nakradne dostatek zboží, na Plundership se aktivuje a objeví na mapě VIP evakuační místo. Musíte ho najít a utéct nebo v útěku zabránit ostatním. Vyhrává ten tým, který uteče jako první.

Plná verze Hyenas dorazí také na PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One. Takhle se hraje: