80 hodin dlouhý hlavní příběh, 270 misí k dokončení a 5 unikátních zakončení, jež by měly hráče přimět k dalšímu dobrodružství v krásném, ale drsném a temném fantasy světě Nevendaar. V něm se můžete spojit s různými frakcemi: od lidské říše podbarvené náboženským extremismem až po temné síly nemrtvých vedené šílenou královnou. Vaším úkolem je sestavit tým, který bude shromažďovat vzácné zdroje, ovlivňovat politické postavení a bojovat s brutálními bestiemi ve složitých tahových bitvách.

V Disciples: Liberation na vás má čekat více než 80 hodin trvající kampaň pro jednoho hráče, která je zasazena do válkou zničené země. Umožní vám napsat vlastní příběh skrz výběr ze čtyř unikátních tříd, vybudovat základnu a bojovat o život. Naverbovat můžete přes 50 jednotek a shromáždit neporazitelnou armádu. Ta bude potřeba.

„Osvoboďte zemi Nevendaar a odhalte nekonečné příběhy skryté v tomto bohatě propracovaném světě, kde každé rozhodnutí má následky a každý špatný krok může být smrtelný,“ vnadí tisková zpráva připomínající ještě smrtící bosse a boj s přáteli v online skrimishi pro dva hráče.

Disciples: Liberation vyjde 21. 10. 2021 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4 a Xbox One.