Tak tohle jsme tady ještě neměli. Společnost Devolver Digital po netradičních tiskových prezentacích, které byly často humorné a něco parodovaly, přišla s prezentaci Devolver Delayed. Po vzoru Nintendo Direct nebo State of Play od Sony, ovšem ve vlastním svérázném stylu, oznámila odklad svých pěti připravovaných her. Jmenovitě The Plucky Squire, Skate Story, Anger Foot, Pepper Grinder a Stick It to the Stickman. Všechny vyjdou v roce 2024.

Naopak letos chce Devolver Digital vydat Gunbrella, Wizard with a Gun, The Talos Principle 2, The Cosmic Wheel Sisterhood a Karmazoo, stejně tak DLC pro Broforce Forever a McPixel 3.

Anger Foot (PC) je zběsilá first-person akce, kde svými nohami budete vykopávat dveře, nakopávat zadky a střílet. Vše s cílem osvobodit Shit City od hrozivého zvěřince nemilosrdných gangsterů.

The Plucky Squire (PC, PS5, Xbox Series a Switch) je akční plošinovkové a kouzelné dobrodružství Jota a jeho přátel – postaviček z příběhů, které objevují trojrozměrný svět mimo stránky své knihy. Budete skákat mezi 2D a 3D světy, řešit hádanky, boxovat s jezevci, létat s jetpackem...

Ve Skate Story (PC) se stanete neobyčejným skejťákem, který si neužívá jízdu na prkně někde v prosluněné Kalifornii. Jde totiž o démona v podsvětí, stvořeného ze skla a bolesti. Ďábel vám dal skateboard a úkol, abyste dojeli na Měsíc a spolkli ho. Když to dokážete, budete osvobozeni.

Pepper Grinder (PC a Switch) je dynamická plošinovka v 2D grafice. Klíčovou roli hraje vrtačka, s kterou hloubíte tunely, řešíte hádanky a bojujete s nepřáteli.

Stick it to the Stickman (PC) je 2,5D akce odehrávající se v dystopickém kancelářském prostředí. Přinese intenzivní souboje, humorný příběh a pokročilý fyzikální model.