Studio Team Ninja přichází s nabídkou, kterou by neměl zmeškat žádný fanoušek jejich tvorby. Autoři Nioh a Ninja Gaiden dávají majitelům konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X/S možnost zahrát si demoverzi jejich připravovaného titulu Wo Long: Fallen Dynasty.

Akční RPG v soulslike stylu, jako například úspěšný Elden Ring, můžete na nové generaci konzolí hrát po omezenou dobu. Demo je totiž dostupné od 16. do 25. 9. (8:59). Poté nebudete možné nejen demo stáhnout, ale ani spustit.

Když demo dokončíte, získáte bonusový předmět v podobě helmy Crouching Dragon, kterou si užijete v plné verzi. Ta dorazí někdy na začátku příštího roku i pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Potěší přítomnost v Game Passu. A když se zúčastníte ještě průzkumu po dohrání dema, obdržíte exkluzivní tapetu.

Při té příležitosti se vám mohou hodit tipy a triky, které v Team Ninja připravili. Najdete je ve videu níže.

Ve Wo Long: Fallen Dynasty se vžijete do bezejmenného vojáka, jenž v temné fantasy verzi období čínských Tří říší bojuje proti démonům a nepřátelským vojákům. Užít si máte šermířské souboje založené na čínském bojovém umění a síly, která se skrývá v nitru hlavního hrdiny.