Do dnešního večera má být ve všech koutech světa dostupná demoverze Little Nightmares 2. Všichni zájemci si budou moci vyzkoušet pokračování temné plošinovky, která k nám poprvé zavítala v roce 2017 a byla kladně hodnocená kritiky i fanoušky – naše recenze.

Demo byste již nyní měli najít na Xbox Store a PlayStation Store pro Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a PlayStation 5. Bezplatná ukázka má být brzy dostupná také na Nintendu Switch. PC hráči měli možnost si demo vyzkoušet už dříve, nadále je k dispozici na Steamu. Stahovat byste měli nějakých 1,8 GB.

Demo obsahuje level zasazený do divočiny a vaším úkolem je uniknout lovci. Plná verze dorazí 11. 2. 2021 na všechny uvedené platformy.

Přečtěte si také: Temná plošinovka Little Nightmares zdarma pro PC

„Little Nightmares II je napínavá dobrodružná hra, ve které hráči převezmou roli mladého chlapce jménem Mono uvězněného ve světě pokrouceném vlivem šumivého přenosu vzdálené věže. Spolu se Six, dívkou ve žluté pláštěnce, která ve hře přebírá roli průvodce, se Mono vydává za odhalením temných tajemství signální věže a za záchranou Six před jejím příšerným osudem. Jejich cesta však nebude jednoduchá - Six a Mono budou nuceni čelit nespočtu nových hrozeb od děsivých obyvatel tohoto zvráceného světa,“ dočteme se v tiskové zprávě popis hry.

Pokud jste nehráli jedničku, tak Bandai Namco rozdává PC verzi. Více se dočtete zde.