V dobách odkladů je milým překvapením, když někdo oznámí, že jeho hra vyjde dříve. S Delta Force: Hawk Ops se původně počítalo až v příštím roce. Vývojáři z TiMi Studios jsou však spokojeni se zpětnou vazbou z nedávného Steam Next Festu a oznámili dřívější datum spuštění.

Bezplatná first-person střílečka bude na PC dostupná od 5. prosince/decembra tohoto roku. Půjde o start veřejné bety, která bude dále laděna a vylepšována. Nicméně, hned další den bude následovat první sezóna s novým obsahem. Oproti předběžnému přístupu ve hře budou nové mapy a módy v režimech Havoc Warfare i Hazard Operations. Dále nový operátor, nové zbraně a nová vozidla.

Během dvou měsíců má dojít na přidání dalšího nového obsahu a vylepšení hry, včetně grafiky, rozhraní nebo ochrany proti podvodníkům. Co se obsahu týče, má dojít na další nové zbraně, vozidla i jazyky. V plánu je také příběhová kampaň pro jednoho hráče po vzoru válečného filmu Černý jestřáb sestřelen z roku 2001. V prvním čtvrtletí roku 2025 pak budou dostupné verze pro konzole a mobily/tablety s operačními systémy Android a iOS.