Při hraní akční hry Deathloop si spousta hráčů stěžovala na záseky a jiné technické problémy. Vývojáři z Arkane Studios tak přicházejí s první velkou aktualizací, která nejen opravuje chyby.

Patch má 11 GB na PC a 5 GB na PlayStationu 5. Tvůrci si posvítili na stabilitu hry, jmenovitě mají být vyřešeny problémy, které způsobovaly záseky snímků za sekundu a kamery. Něco z toho bylo opraveno již koncem září skrz menší update.

Hráče na PS5 potěší možnost kalibrace obrazovky pro HDR a indikátor slabého připojení, který mimo jiné dorazil i na PC a může pomoci při hraní v multiplayeru.

Součástí aktualizace je také vylepšení NPC, nově mají lépe reagovat na činy hráčů. Motivací pro tuto změnu byli nejspíše hráči, kteří prostřednictvím sociálních sítí poukazovali na různé nedostatky. Některým příznivcům hry se ale naopak zdá, že umělá inteligence NPC je na adekvátní úrovni.

Na PlayStationu 5 si můžete užívat vylepšené vibrace ovladače DualSense, zatímco na počítačích potěší podpora DLSS od Nvidie. Ta vám umožní získat značné množství výkonu navíc na grafických kartách GeForce RTX. Nutno podotknout, že Deathloop od začátku podporuje konkurenční FSR od společnosti AMD.

Toto byly tedy ty nejdůležitější změny, celý seznam je dostupný zde.