V rámci včera spuštěné soutěže s návrhem počítačové skříně v designu Cyberpunku 2077 zveřejnil CD Projekt RED balíček různých log a artworků, které mohou fanoušci při své tvorbě použít. V balíčku jsou také loga jednotlivých gangů. Poprvé se tak můžeme podívat na loga všech 7 frakcí, které jistým způsobem ovládají Night City.

Jaké gangy budou v Cyberpunku 2077? 6th Street, Animals, Maelstrom, Moxes, Tyger Claw, Valentinos a Voodoo Boys. Každá frakce operuje v jiné čtvrti, její členové jsou dosti odlišní a mají také své názory, které se snaží prosazovat. Například loňské demo na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem ukázalo misi s Voodoo Boys.

Dle dřívějších informací se zapojíme do války frakcí a budeme moci pro ně plnit úkoly a ovlivnit tak svou reputaci, respektive to, jak se na nás lidé v Night City budou dívat.

Současně to vypadá, že se postupně dozvíme více informací. Dnes totiž CD Projekt RED ještě zveřejnil příspěvek na Twitteru, kde krátce popsal gang Moxes. Tahle skupinka byla založena v roce 2076, po smrti Elizabeth “Lizzie” Borden, majitelky striptýzového klubu a bývalé prostitutky. Lizzie se prý ke svým zaměstnankyním chovala vždy spravedlivě a bránila je před násilnými klienty a před zneužíváním.

Pokud máte chuť se zapojit do soutěže a navrhnout vlastní PC case, zamiřte na oficiální stránky.

Cyberpunk 2077 vyjde 17. 9. 2020 s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One.