Takhle se trápí fanoušci, kteří se nemohou dočkat, až se jim do rukou dostane Cyberpunk 2077. Očekávané akční RPG od CD Projektu RED vychází až za několik měsíců, jak ale dokládá příspěvek Łukasze Babiela, vše jde správným směrem.

Łukasz Babiel je totiž vedoucí QA týmu, který testuje hru před jejím vydáním i v průběhu samotného vývoje. Babiel se na Twitteru pochlubil obrázkem s platinovou trofejí z Cyberpunku 2077. K té dodal, že šlo o normální den v práci. Současně odhalil počet trofejí. V Cyberpunku 2077 je 26 bronzových trofejí, 17 stříbrných trofejí, jedna zlatá trofej a jedna platinová trofej. Celkem 44 trofejí.

Získání platinové trofeje jistě vyžadovalo mnoho času strávených v rozsáhlém světě Night City. Na podrobnosti o jednotlivých trofejích si musíme ještě počkat.

„Těžko teď říct, protože to bylo kolektivní úsilí a mezitím byly provedeny další testy. Ale brzy budeme mít nějaké speedrun soutěže, tak možná budu mít více informací,“ dodal vedoucí QA týmu na dotaz, kolik herního času zabralo získat platinovou trofej.

Cyberpunk 2077 vyjde 19. 11. letošního roku na PlayStation 4, Xbox One a PC (GOG, Epic Games Store a Steam) s českými titulky. Hra bude kompatibilní také s PS5 a Xbox Series X, hlavní aktualizace s vylepšením se ale očekává až v roce 2021.

Nezapomeňte, že již v pátek proběhne další Night City Wire. Vidět tentokrát máme více ze samotného města Night City včetně jeho gangů a ukázku tvorby hudby. Vše začne v 18:00 našeho času.

Přečtěte si také: CD Projekt RED chystá hraný film ze světa Cyberpunku