Snad každému je jasné, že zanedlouho vycházející Cyberpunk 2077 bude nádhernou a vizuálně poměrně svéráznou hrou. Nejen z toho důvodu by vás mohla potěšit právě oznámená novinka, která se týká fotografického režimu. Protože ano, Cyberpunk 2077 mimo jiné nabídne i fotomód.

Samotné oznámení doprovází dvouminutový trailer, který zběžně ukáže, na jaké funkce se můžete těšit a jaké výsledky lze vytvořit. A vypadá to, že funkcí tu bude přehršel. Od klasického pohybu kamery a úpravy zorného pole až po pozicování a rotaci hlavní postavy včetně výběru emocí, pózy, nastavení hloubky pole, clony, kontrastu, highlightů, zrnění, chromatické aberace a dalších efektů, možnosti přidání nálepek, nastavení rámu a pozadí a dalších několika věcí.

Fotorežim vypadá rozhodně velmi robustně a samotný konec traileru ukazuje hned několik výtvorů, které lze s jeho pomocí udělat. Samotný režim bude dostupný na PC i konzolích; v případě PC verze se dost možná dá počítat i s podporou Nvidia Ansel.

Na závěr si ještě připomeňme několik věcí. Nejen to, že Cyberpunk 2077 vychází již příští čtvrtek, 10. 12., pro PC, PS4 a Xbox One (s možností hrát na PS5 a Xbox Series X/S), ale také náš kvíz, který vám poradí s výběrem životní cesty, a to, že jsme dnes spustili speciální soutěž o sběratelskou edici hry!