Spekulace z dnešního rána se potvrdily. Studio MDHR oficiálně oznámilo a rovnou vydalo PlayStation 4 verzi povedené klasické akční střílečky Cuphead, která klade velký důraz na boje s bossy a její grafika a ozvučení připomíná kreslené grotesky z 30. let 20. století.

Pokud jste majitelem PS4 a bylo vám líto, že si hardcore zážitek v Cuphead nemůžete na své konzoli zahrát, tak dnes už můžete. Hra se prodává za necelých 20 euro stejně jako ve verzích pro PC, Xbox One nebo Nintendo Switch. Na českém PlayStation Store ji seženete za 549 Kč.

Přečtěte si také: Netflix odhalil prvú ukážku seriálu na motívy videoherného Cupheada

Kromě toho vývojáři potvrdili, že pro Xbox One chystají aktualizaci. Ta přidá digitální uměleckou galerii, komentáře ze zákulisí vývoje a soundtrack. Bohužel ale ještě nevíme, kdy bude dostupná a zda se vůbec dostane na další platformy.

Bohužel jsme se nedozvěděli nic nového o nadcházejícím rozšíření s názvem The Delicious Last Course, které má přinést nového bosse a novou hratelnou postavu (nyní můžete hrát za Cupheada a Mugmana). Brzy se to má ale změnit.

Cuphead původně spatřil světlo světa v roce 2017 jako exkluzivita na Xbox One. Později se titul dostal na Switch a PC a nyní si konečně našel cestu na PS4. Navíc začátkem tohoto měsíce byl oznámen animovaný seriál od Netflixu.