Společnost 2K Sports představila WWE 2K24. Nový ročník wrestlingové série oslaví 40. výročí WrestleManie. Jak správně od tohoto vydavatele očekáváte, tak je připravena speciální edice nazvaná Forty Years of WrestleMania za 120 dolarů/eur se siluetami známých wrestlerů jako je John Cena a Dwayne „The Rock“ Johnson. Na obálce standardní edice bude Cody Rhodes a v Deluxe Edition (100 dolarů/eur) naopak Bianca Belair a Rhea Ripley. Je to poprvé v historii série, co na obalu budou dvě ženy.

Hlavní režim Showcase bude oslavou WrestleManie a umožní prožít některé z nejslavnějších momentů ve 40leté historie této události. Má jít o plynulé propojení hry s videozáznamy. Hráči se mohou rovněž těšit na čtyři nové typy zápasů (Special Guest Referee, Ambulance Match, Casket Match a Gauntlet Match) a na nové interaktivní prvky v zákulisí, jako je funkční výtah a rozbité sklo Control Roomu.

Autoři připravili rozšířený editor postav s více prvky a animacemi, stejně tak Super Finishers, kdy můžete skočit na více soupeřů mimo ring.

WWE 2K24 vyjde už 8. 3. letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC.