Příznivci first-person akcí, kteří si rádi kupují hry v krabičce, si budou moci za pár měsíců koupit Chernobylite a Crysis Remastered Trilogy. Chernobylite se bude prodávat od 10. 9. letošního roku, ovšem pouze ve verzi pro PlayStation 4 od Cenegy. Navzdory plánované češtině pro PC verzi podle všeho nebude lokalizace na konzolích, což je škoda.

Crysis Remastered Trilogy pro PlayStation 4 a Xbox One vyjde v krabicové verzi na podzim letošního roku od společnosti Comgad/Playman, zatímco první díl remasterovaného Crysis bude ve stejné době dostupný také pro Nintendo Switch. Tady máme počítat s českými titulky u prvního a druhého dílu. Původní Crysis 3 přitom české titulky má i na konzolích.

Krabicová edice Crysis Remastered Trilogy obsahuje kromě hry na fyzickém disku také exkluzivní artwork coby sběratelský kousek pro fanoušky série.

CHERNOBYLITE

Chernobylite je sci-fi hororové RPG od vývojářů ze studia The Farm 51, kde je vaším úkolem přežít. Příběh je zasazený do hyper realistické pustiny v zónách kolem Černobylu, jež byla naskenována ve 3D a převedena do hry. Prozkoumejte nelineární příběh a odhalte pravdu o své trýznivé minulosti

Vžijte se do role Igora, fyzika a bývalého zaměstnance černobylské elektrárny, který se vrací do Pripjati, aby vyšetřil záhadné zmizení své snoubenky, které se stalo před třiceti lety.

CRYSIS REMASTERED TRILOGY

Crysis Remastered Trilogy na PlayStationu 4 a Xboxu One obsahuje všechny kampaně pro jednoho hráče z Crysis, Crysis 2 a Crysis 3, optimalizované pro dnešní hardware. Připomeňme si dobrodružství v tomto výhodném kompletním balíku remasterovaných verzí:

Crysis Remastered: Co začíná jako jednoduchá záchranná mise, se promění v bojiště nové války, protože nad ostrovy Lingšan se srocují mimozemští vetřelci. Hrajete za super vojáka Nomáda a jste vyzbrojeni mocným nano oblekem, který je vybaven rychlostí, silou, zbrojí a neviditelností. Používejte rozsáhlý arzenál modulárních zbraní, přizpůsobujte taktiku a vybavení a dominujte nad nepřáteli v obrovském sandboxovém světě. Hra je s českými titulky.

Crysis 2 Remastered: Mimozemšťani se vrátili do světa zpustošeného klimatickými pohromami. Vetřelci ničí New York a chystají útok, který hrozí totálním vyhlazením lidstva. Vy naštěstí máte technologii, díky které můžete vést hnutí odporu – vylepšený nano oblek 2.0. Přizpůsobte si oblek a zbraně v reálném čase, zpřístupněte si silné nové schopnosti a pusťte se do boje za přežití lidstva. Hra je s českými titulky.

Crysis 3 Remastered: Vracíte se do boje jako super voják Prophet. Pátrání po mimozemském Alpha Ceph pokračuje, ale nyní musíte rovněž odhalit pravdu, která stojí za korporací C.E.L.L., jež proměnila New York City v rozsáhlý městský deštný prales zastřešený obřím nano dómem. Probojujte se sedmi odlišnými čtvrtěmi a zlikvidujte soupeře brutální silou pomocí prvotřídní technologie nano obleku, anebo svých cílů dosáhněte pomocí neviditelnosti a staňte se tichým spasitelem lidstva. Jste vybaveni novým silným a smrtícím lukem Predator – neexistuje špatný způsob, jak zachránit svět. Hra je v anglické verzi.

Crysis Remastered pro Nintendo Switch přináší veškerou akci, sandboxovou hratelnost pro jednoho hráče, s remasterovanou grafikou, vylepšenými grafickými prvky a kvalitními texturami. I tady budou české titulky.