Dříve se spekulovalo o nové Mafii a návratu série TopSpin. Nový díl legendární Mafie byl potvrzen v srpnu roku 2022 u příležitosti 20. výročí značky. Na oznámení návratu TopSpinu jsme si museli počkat déle, ale dočkali jsme se.

TopSpin 2K25 byl představen krátkým teaser trailerem se záběry Australian Open. Sportovní divize společnosti 2K v tiskové zprávě tvrdí, že hra vyjde brzy, ale na detailnější informace si musíme ještě počkat.

TopSpin 4 byl posledním dílem série, vyšel v roce 2011 na PS3, Xbox 360 a Wii. Vývoj mělo na starost studio 2K Czech, které se v roce 2017 sloučilo pod Hangar 13. Dle sociálních sítí se na TopSpinu podílí také čeká pobočka Hangaru 13. Na Twitteru (X) se tím pochlubil třeba producent Jakub Brož. Prozradil, že na hře pracuje posledních 14 měsíců. V Česku by měla z větší části vznikat také nová Mafie, jejíž vývoj je veden z britského Brightonu. Údajně je to prequel postavený v Unreal Enginu 5.

Kotaku v květnu 2022 od svých zdrojů zjistilo, že po reorganizaci a propouštění se Hangar 13 zaměří na značky Mafia a TopSpin. Můžeme tak zřejmě očekávat, že z TopSpinu se stane každoroční série, zatímco Mafie bude vycházet jednou za čas.