Předplatitelé Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate si během července mohou svou digitální knihovnu her rozšířit o čtyři tituly. Pro sedmý měsíc roku 2021 společnost Microsoft vybrala následující hry:

PLANET ALPHA - OD 1. DO 31. 7. 2021

Na konci léta 2018 pro Xbox One a další platformy vyšla nezávislá dobrodružná plošinovka Planet Alpha, která hráče zavedla do nádherného mimozemského světa plného tajemství a nebezpečí. Při pronásledování nepřátel budete muset ovládnout sílu dne a noci, abyste dokázali bojovat o přežití.

ROCK OF AGES 3: MAKE & BREAK - OD 16. 7. DO 15. 8. 2021

Rock of Ages 3: Make & Break je kompetitivní arkádová akce ve stylu tower defense, která v kombinaci se svérázným humorem ve stylu Monty Python tvůrců ze studia ACE Team přináší unikátně kreativní a zcela nezapomenutelný zážitek.

CONKER: LIVE & RELOADED - OD 1. DO 15. 7. 2021

Slavná videoherní veverka je zpět, má kocovinu a je drzejší než kdy dřív. Conker se potácí v rozpustilém světě plném pokřivených postav, obscénního chování a pobuřujících filmových parodií. V této týmové střílečce pokračuje epická bitva proti zlému Tedizovi.

MIDWAY ARCADE ORIGINS - OD 16. DO 31. 7. 2021

Ve více než 30 nadčasových hrách ze zlaté éry arkádových titulů si můžeš zopakovat své dětství nebo poprvé objevit klasické hry, jako jsou Defender, Gauntlet, Rampart a další.