Máme tady minutový teaser trailer na Call of Duty: Modern Warfare 2. Activision v něm vzkazuje, že ultimátní zbraní je tým.

Plus bylo stanoveno datum představení hry. Na další informace se můžete těšit 8. 6. v 19:00 našeho času.

Call of Duty: Modern Warfare 2 je pokračování měkkého restartu Modern Warfare z roku 2019. Hra vyjde 28. 10. letošního roku na zatím nespecifikované platformy. Očekáváme minimálně PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

V Modern Warfare 2 se vrátí jednotka Task Force 141 s ikonickými veterány, mezi které patří kapitán John Price, Simon „Ghost“ Riley, John „Soap“ MacTavish, Kyle „Gaz“ Garrick a mexický plukovník speciálních sil Alejandro Vargas, dodává společnost v tiskové zprávě. Právě na tuhle partu s největší pravděpodobností dnešní teaser trailer láká.

Activision o pokračování měkkého restartu Modern Warfare z roku 2019 mluví jako o nové éře Call of Duty a o nejambicióznějším díle v historii série. Podle spekulací je hra postavena na zbrusu novém enginu.

Příběhová kampaň se má údajně točit kolem speciálních jednotek bojujících proti kolumbijskému drogovému kartelu. To se zatím nepotvrdilo.

Máme tady ale další důkaz o tom, že tohle CoD bude na Steamu. Dříve se záznam objevil v databázi Steamu.