Stojí Call of Duty: Modern Warfare 2 za vaše peníze? Od včerejšího podvečera to zjišťují hráči na konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4, kteří si hru předobjednali. Zítra se k nim přidají všichni ostatní s těmito konzolemi a společně mohou hrát do 20. 9.

22. 9. se servery spouští znovu. Nejprve pro hráče na konzolích Xbox a PC s předobjednávkou (plus volně pro PlayStation) a od 24. do 26. 9. pro úplně všechny.

V multiplayerové betě Call of Duty: Modern Warfare 2 si vyzkoušíte řadu map, režimů a zbraní. Konkrétně mapy 6 na 6 pojmenované Valderas Museum, Farm 19 a Mercando Las Almas, stejně tak mapu Sarrif Bay v módu Ground War s bitvami 32v32. Tato mapa je součástí rozsáhlé oblasti pro Call of Duty: Warzone 2.0. Potvrzena také byla mapa Grand Prix.

Kromě již zmíněného režimu Ground War nemůže chybět tradiční Team Deathmatch a Domination. Přidávají se k nim tři novinky: Knockout (režim 6v6 založený na kolech, ve kterém musíte eliminovat nepřátelský tým, případně držet balík, abyste vyhráli), Prisoner Rescue (každý tým 6v6 má za úkol chránit vězně) a Invasion (32v32 vyřazovací deathmatch s přidáním nepřátel ovládaných umělou inteligencí).

Ti, co si navíc předobjednají Vault edici, tak získají přístup ke všem čtyřem operátorům: Ghost, Farah, Price a Soap.