Dnes bude na serverech Call of Duty: Modern Warfare 2 zpřístupněn nový obsah Season 02 Reloaded se zbrusu novou mapou pro bitvy šest na šest a dalším obsahem.

Himmelmatt Expo je luxusní letovisko na zasněženém evropském svahu. Tato nová mapa má vyhrazený playlist. Součástí aktualizace je také druhá epizoda Raidu, která navazuje na příběh Episode One: Atomgrad z první sezóny.

Operátorem se stává Trhač z Teenage Mutant Ninja Turtles. Je tady také nová zbraň Tempus Torrent s rychlou střelbou. Odemknete ji herní výzvou, případně lze zakoupit v balíčku v obchodě.

Tuhle novou zbraň najdete také ve Warzone 2, kde oslavují. Každý den budou hráči dostávat kosmetické předměty zdarma. Dále jsou tady změny na mapě Al Mazrah v rámci oslav Dne svatého Patrika. Řeky se zbarví do zelena a na mapě bude několik duh.

Nemluvě o řadě nových módů v obou hrách. Podívejte se na trailer:

U příležitosti tohoto nového obsahu bude od zítra 16. 3. od 18:00 k vyzkoušení multiplayer Modern Warfare 2. Activision chce takto nalákat nové hráče. Lze očekávat, že se bude tato možnost postupně vracet. Tento trial poběží do 20. 3. na PC i konzolích PlayStation a Xbox a nabídne:

  • Základní mapy (6v6): Farm 18, Mercado Las Almas, Shipment, Dome a Himmelmatt Expo
  • Základní režimy: Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, One in the Chamber a All or Nothing
  • Bitevní mapa: Santa Seña
  • Bitevní módy: Ground War a Invasion
  • Special Ops: Atomgrad — Special Ops Raid Episode 01 (pouze standardní obtížnost)