Studio SleepTeam dnes vydalo základní verzi nové verze legendární arkádové střílečky Bulánci. Hra je zdarma dostupná pro počítače na Steamu, přičemž za peníze jsou další mapy a Továrna na hrdiny, kde si vyberete ten správný vzor a barvu pro vašeho Bulánka. Tyto dva balíčky jsou pro podporovatele zdarma.

„Od chvíle, kdy Bulánci ve zbrusu novém kabátě vstoupili do předběžného přístupu, uplynul necelý rok. Během té doby jsme se intenzivně věnovali dalšímu vývoji, vylepšování mechanik, přidávání nového obsahu i aktivní diskuzi s komunitou. V tuto chvíli už nevidíme důvod Bulánky nadále držet v předběžném přístupu a jsme rádi, že můžeme naše roztomilé, avšak krajně nebezpečné polštáře, oficiálně vypustit do světa,“ oznámilo studio SleepTeam.

Před vývojáři je ještě dlouhá cesta, zdaleka nejsou u konce. Připravují řadu zbrusu nových prostředí, editor, nové zbraně, kampaně a také konzolové verze. Bulánci v budoucnu dorazí na Nintendo Switch, PlayStation a Xbox, stejně tak v mobilní verzi na Android a iOS. Dle posledního e-mailu je nejblíže Switch verze. Datum jejího vydání bychom se měli brzy dozvědět.

„Spolu s oficiálním vydáním hry bychom zároveň chtěli poděkovat vám všem, kteří jste naše úsilí podpořili. Ať už jste Bulánkům umožnili vznik prostřednictvím Startovače, koupili hru v předběžném přístupu, kladně ohodnotili naše úsilí na Steamu nebo jste na našich sociálních sítích přispěli svými postřehy a nápady k dalšímu vývoji, každému z vás patří náš velký dík!“ vzkazují autoři.

Kromě tohoto všeho se dva členové SleepTeam vypravili na Tokyo Game Show, aby japonským hráčům představili Bulánky. Dříve se objevili na německém Gamescomu a polském Digital dragons. Jejich cestu a zážitky můžete sledovat na Instagramu (#bulancitokio).