Je libo třetí porce úniků o novém Resident Evilu v jednom jediném týdnu? Hned prvního na apríla jsme vás - zcela seriozně - informovali o zajímavostech o novém Resident Evilu. Čtvrtého na další sérii úniků, no a nyní jsme tu potřetí.

Nové úniky pocházejí od Biohazardcast, kteří pravost nových informací nepotvrzují stoprocentně, ale zmiňují, že by mohly být skutečné. Pochází totiž od anonymního zdroje, který se zdá „slibným”.

Ten tvrdí, že prozatímní alespoň pracovní název nového Resident Evilu je Resident Evil: Village. Kde má být ve slově „Village” schovaná římská číslovka osm, podobně jako se ve slově „Evil” schovávala číslovka sedm v případě sedmého dílu.

Úniky poté mluví o čarodějnici podobné Marguerite z Resident Evil 7 tím, že ovládá brouky. Ta má hráče lovit a vysmívat se mu. Velkou roli ve hře má přitom hrát Chris Redfield - který se taktéž objevil v sedmém díle. Hlavní postavou má být stále Ethan Winters, ale Chris má být nedílnou součástí příběhu.

Minimálně se má prý objevit ve flashbacích spolu s Ethanem a Miou a jejich novorozeným dítětem, jehož role ve hře je zatím neznámá. Údajně má přitom Chris jednoho z nich postřelit, zatímco se vloupává do jejich bytu. Proč, jak a jaký to dává smysl v kontextu jeho postavy, je otázka.

Výše zmíněné úniky ale, samozřejmě, mohou být jenom snůška keců nějakého vtipálka nebo opravdu zarytého fanouška. Nějaké forma ujištění, že jsou alespoň částečně pravdivé, tu tedy není. Ale po předešlých dvou dávkách úniků - jejichž pravost už se ověřit dá, zejména díky samotnému zdroji - není od věci si trochu zasnít.