2K Games potvrdilo bezplatné vylepšení Borderlands 3 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. To znamená, že si budete moci zahrát na nové generaci konzolí své oblíbené přestřelky pěkně při 60 snímcích za sekundu. Tím ale nekončíme. Jelikož 60 FPS rozhodně nestačí, proto také dojde na možnost hraní až ve 4K.

Tohle všechno ještě k tomu dorazí hned při vydání nových konzolí. Takže žádné čekání na vydání vylepšené verze. Prostě rovnou skočíte do hry a pustíte se do hraní tam, kde jste přestali. Váš postup se vám přenese z vaší staré konzole do té nové. Tím pádem nepřijdete o ty hodiny, které jste v Borderlands 3 strávili.

S vylepšenou verzí také dorazí řada novinek. Pokud jste fanoušky hraní s přáteli na jednom gauči, tak jistě oceníte funkci rozdělené obrazovky. Ta vám umožní hrát lokálně až se třemi přáteli najednou.

Gearbox Software si také připravili řadu stažitelného obsahu, kterým si budete moci hru obohatit. Těšit se můžeme na nové dovednostní stromy , Action skilly, a dokonce i herní módy. Kromě toho se vývojáři zmínili i o plánovaném cross-play, který by měl podle všeho dorazit v průběhu příštího roku.

Tohle všechno dorazí do hry již 10. 11. pro Xbox Series X/S a 12. 11. na PlayStationu 5. Co se týče PS5, tak pro nás platí 19. 11., kdy u nás konzole oficiálně vychází.