Příprava nové verze bojovky MultiVersus trvala nakonec déle. Postavičky Warner Brosu. se ale už chystají na další vzájemné bitvy. Společnost dnes konečně oznámila, že zběsilou rubačku znovu spustí 28. května/máje letošního roku na počítačích a posledních dvou generací konzolí PlayStation a Xbox. Hra bude zdarma. Pravděpodobně se bude snažit vydělat na zástupu kosmetických předmětů a různých balíčků.

MultiVersus bylo původně spuštěna v létě 2022 poté, co se veřejné bety zúčastnilo až 20 milionů hráčů. Hra ale rychle přišla o komunitu a vývojáři oznámili velké změny a hru vypnuli. Na téměř dva roky se odmlčeli, přepracovali hru v Unreal Enginu 5 a vzali v potaz zpětnou vazbu. Takže dojde k vylepšení hratelnosti z pohledu nových útoků a pohybů pro každou postavu, stejně tak k přidání nových hrdinů a arén.

Autoři si hodně slibují od PvE režimu s unikátními herními systémy a odměnami. Lákají ještě na vylepšenou grafiku a síťový kód. Bez ohledu na platformu máme očekávat stabilní hratelnost.

Zatím jsou potvrzeny tyto postavy: Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn a Black Adam (DC); Shaggy a Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny, Tasmánský čert aka. Taz, stejně jako Marťan Marvin (Looney Tunes); Arya Starková (Hra o trůny); Tom a Jerry (Tom a Jerry); Finn a Jake (Čas na dobrodružství); Steven a Garnet (Steven Universe); Iron Giant (Železný obr), LeBron James (Space Jam: Nový začátek); Rick Sanchez a Morty Smith (Rick a Morty); Gizmo a Stripe (Gremlini); a mimořádně originální tvor Reindog.

Další informace k nám budou proudit v následujících týdnech.