Při spuštění Overwatch 2 se Blizzard nedržel pravidla „neměň, co funguje“. Místo toho si bláhově myslel, že hráči budou nadšeni z uzamknutí hrdinů do battle passů a budou hrát jako šílení, aby je odemkli. Teď konečně vývojáři uznali chybu. A co je ještě důležitější, oznámili změny.

Počínaje desátou sezónou se tohle pravidlo mění. Všichni noví hrdinové budou odemknuti okamžitě po vydání, stejně jako v Overwatch 1. Hráči budou mít také přístup ke všem stávajícím hrdinům jako Mauga, Illari, Lifeweaver a Kiriko. Jen nepočítejte s tím, že dostane nějakou odměnu/náhradu za to, že jste museli projít tímhle vším. Naštváni budou také noví hráči. Ti musejí nejprve odemknout základní soupisku postav.

10. sezóna v Overwatch 2 startuje v dubnu/apríli a přinese obchod s mytickými skiny. Obsahovat bude Mythic Skiny z předchozí i aktuální sezóny. V jedenácté sezóně přijde nová mapa Runasapi zasazená do Peru. Potom přepracování mapy Colosseo a slíbeny jsou významné aktualizace také u map Dorado, Havana, Numbani a Circuit Royale.