Čínské studio Game Science má potěšit nejen oznámením Xbox Series X/S verze Black Myth: WuKong, ale také startem prodejům fyzické edice tohoto hitu ve verzi pro PlayStation 5.

O krabičce se mluví dlouho. Tvůrci ji teď potvrdili na sociální síti. Poděkovali hráčům za trpělivost a napsali, že master disk hry je připraven. Nic tak nebrání tomu, aby se fyzická edice pro PS5 začala brzy prodávat, dodali.

Přesné datum ale neprozradili. Podle známého dataminera billbil-kuna nebudeme čekat dlouho. K vydání ve Spojených státech amerických má dojít dokonce už dnes, v pondělí 21. října/októbra. Evropa má velmi brzy následovat. Cena krabičky má být 64,99 dolarů a 69,99 eur.

Pokud má billbil-kun pravdu, tak by se Black Myth: WuKong měl v nabídce amerických obchodů objevit dnes odpoledne našeho času. Otázkou zůstává, kdo bude vydavatelem/distributorem. Zda se vůbec titul dostane na pulty českých a slovenských obchodů.

Co se Xbox Series X/S verze týče, tak ta byla věkově ohodnocena americkou organizací ESRB (Entertainment Software Rating Board). Více zde.

ZAČÁTKEM ROKU 2025 DODATEČNÝ OBSAH?

Kdy přijde řada na dodatečný obsah? Pravděpodobně v prvních měsících roku 2025 a poté v jeho průběhu. Podle spekulací mají vývojáři využít obsah vystřižený během vývoje základní hry. Původně ve hře prý mělo být třináct kapitol. Kvůli omezenému rozpočtu k tomu však nedošlo a ve hře jich je pouze šest, plus závěrečná část. Určitá práce ale na tomto obsahu měla být udělána, což může být základní kámen pro DLC.

Akční RPG titul Black Myth: WuKong vyšel v srpnu/augustu tohoto roku na PC a PlayStation 5. Během prvního měsíce se prodalo více než 20 milionů kusů. Díky tomu se hra od čínského studia Game Science řadí mezi nejprodávanější hry na světě.