Obrovská popularita Black Myth: Wukong má vyústit nejen v pokračování, ale také ve dvojici rozšíření. Ta mají využít obsah, který byl během vývoje vystřihnut.

Původním plánem čínského studia Game Science bylo třináct kapitol. Kvůli omezenému rozpočtu k tomu však nedošlo a ve hře jich je pouze šest, plus závěrečná část. Určitá práce ale na tomto obsahu měla být udělána, což může být základní kámen pro DLC.

Leaker s přezdívkou Lunatic Ignus na Discordu tvrdí, že by se ve dvou rozšíření měly objevit postavy jako Jade Emperor (Nefritový císař) i Buddha. První dodatečný obsah má údajně dorazit po vydání základní verze hry pro Xbox Series X/S a uvedení fyzických kopií na trh. Autoři mají s DLC cílit na léto 2025, kdy bude Black Myth: Wukong slavit rok od premiéry.

Pokračování má nést kódové označení Black Myth: Jiang Ziya. Nezha z čínských lidových mýtů se má ve dvojce nejen objevit, ale bude hrát mnohem větší roli než v jedničce. I pro dvojku se dá čekat nějaká ta expanze a potom třetí díl. Pro něj mají uvažovat o názvu Black Myth: Zhong Kui. Takže od samotného začátku má čínské studio počítat s trilogií.

Akční adventura Black Myth: Wukong za první tři dny prodala 10 milionů kopií ve verzích pro PC a PlayStation 5. O hře jsme v recenzi napsali/řekli:

„Black Myth: Wukong je hrou, na které ač se dají najít ne zrovna zanedbatelné chyby, tak se jí rovněž nedá odepřít, že v podstatě ve všech částech působí nadprůměrně. Od výpravnosti příběhu až po audiovizuál, tohle je dobrodružství, které by fanoušci akčních RPG neměli minout. Nečekejte však, že proboří známé hranice toho žánru. Revoluce se nekoná. Ale to vůbec nevadí, když je výsledkem stále hra, po jejímž dohrání nemáte pořád dost…“