Společnost CENEGA Czech dnes oznámila, že u nás uvede na trh fyzickou edici Black Myth: WuKong pro PlayStation 5. V krabičce bude jeden disk a kód ke stažení dodatečného obsahu k digitální Deluxe Edition.

Zahrnutí bonusů z digitální Deluxe Edition vysvětluje cenu 70 eur, kterou předčasně propálil dataminer billbil-kun. Jen škoda, že v krabičce nebude nějaký fyzický předmět.

V současné době je pouze známo to, že fyzická PS5 verze se u nás bude prodávat někdy v prosinci/decembri. Přesné datum v tiskové zprávě chybí. Obchod JRC uvádí 6. 12. 2024 a edici prodává za 1799 Kč místo 1999 Kč.

PC verze fyzicky dostupná nebude a Xbox Series X/S verze hry nebyla nadále oznámena. I když už získala rating od ESRB.

DELUXE EDITION OBSAHUJE

  • Zbraň: Bronzecloud Staff.
  • Vybavení: Bronzová hlava, která se dá použít jako nástroj k boji proti hněvu: Folk Opera: Maska z lidové opery, Brnění z lidové opery, Kožené nárameníky z lidové opery, Křoví z lidové opery.
  • Větrné zvonkohry.
  • Přiloženou zbraň, vybavení a kuriozitu si můžete vyzvednout v nabídce Trailblazer's Gift v Keeper's Shrine (Respawn Point) v počátečních fázích hry.
  • Vybraný digitální soundtrack – funkce Selected Digital Soundtrack umožňuje poslech několika vybraných hudebních skladeb ze hry aktivací funkce Music Library na titulní obrazovce hry.

POPIS HRY

Postavte se svému osudu na cestě na západ. Black Myth: Wukong je akční RPG, které má kořeny v čínské mytologii a vychází z Journey to the West, jednoho ze čtyř velkých klasických románů čínské literatury.

V roli Předurčeného se vydáte vstříc výzvám a podivuhodnostem, které vás čekají, abyste odhalili zastřenou pravdu pod závojem slavné legendy z minulosti.

Jako Předurčený se na své cestě setkáte s mocnými nepřáteli a důstojnými soupeři. Nebojácně se s nimi utkejte v epických bitvách, kde kapitulace nepřipadá v úvahu.

Kromě zvládnutí různých technik hole můžete také libovolně kombinovat různá kouzla, schopnosti, zbraně a vybavení a najít vítěznou strategii, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu boje.