Necelý týden nás dělí od velké show. V rámci Gamescom Opening Night Live uvidíme dříve oznámené hry, které doplní nově představené tituly. Producent a moderátor Geoff Keighley mezitím potvrdil další kousky, co budou mít prostor během zhruba dvouhodinového přenosu.

V úterý 20. srpna/augusta večer se můžeme těšit na nové trailery z her Call of Duty: Black Ops 6, Monster Hunter Wilds, Marvel Rivals, Dune Awakening, Indiana Jones and the Great Circle nebo Sid Meier’s Civilization VII.

V případě střílečky Black Ops 6 bychom měli vidět příběhovou kampaň, onlinovka Marvel Rivals odhalí nové hrdiny, strategie Civilization 7 ukáže první záběry z hraní (na ně potom naváže delší stream), survival Dune Awakening nás ponoří více do pískem pokrytého světa a od Indiana Jones se očekává datum vydání, když Microsoft s akčním dobrodružstvím od tvůrců Wolfensteina počítá v letošním roce. Oproti tomu Avowed nedávno odložil na začátek roku 2025.

Už dříve bylo potvrzeno odhalení nové hry od Tarsier Studios. Autoři prvních dvou dílů Little Nightmares na začátku tohoto měsíce přinesli upoutávku s prasetem, kterému vylézají vnitřnosti. Dojde také na první gameplay z adventury Lost Records: Bloom & Rage od Don't Nod (Life is Strange). Možná se ukáže také PlayStation, když nebude mít vlastní prezentaci. Připomenout by mohl Astro Bota a LEGO Horizon Adventures.

Opening Night Live budete moci sledovat živě 20. srpna/augusta od 20:00 středoevropského času. Předtím bude půlhodina věnovaná pre-show.