Společnosti Comgad a Playman před pár minutami představily své dva podzimní tituly, u kterých se jim podařilo zajistit české titulky a rozhraní pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud rádi hrajete hry v češtině, tak si takhle budete moci zahrát listopadové tituly Bee Simulator a Sniper Ghost Warrior Contracts.

„Been Simulator je hra, která si češtinu nejen zaslouží, ale přímo ji svým zaměřením i prostředím vyžaduje. Jedná se o hru Bee Simulator od firmy Bigben Interactive, jejímž cílem není pouze vnoření se do života malé statečné včelky v malebném Central Parku v New Yorku, ale také šíření povědomí o důležitosti tohoto malého, ale užitečného hmyzu. Hra je zároveň obecně mířená na děti a jejich rodiče (navíc s lokálním multiplayerem) a česká lokalizace je tedy velice důležitá pro ponoření se do včelího světa a šíření znalostí,“ píše distributor v tiskové zprávě.

Bee Simulator vychází 14. listopadu na PC, PS4 a Xbox One s českou lokalizací a na Switch v angličtině.

„Vývojáři z CI Games se u Sniper Ghost Warrior Contracts z otevřeného světa vrací do detailně propracovaných map plných tajných základen a ostře hlídaných objektů, ve kterých je nejen vaše kořist, ale kde číhají i další kontraktoři snažící se váš úlovek sebrat dříve, rychleji, lépe. Kdo bude nejnebezpečnějším nájemným dravcem Sibiře, už je jen na vás,“ láká distributor na hru.

Sniper Ghost Warrior Contracts vychází 22. listopadu na PC, PS4 a Xbox One s českými titulky.