Navazujeme na detailní představení akce Avatar: Frontiers of Pandora. Ubisoft bez velkého humbuku oznámil předobjednávkový bonus, který se ovšem týká pouze verze pro PlayStation 5. Hráči, kteří si koupí hru pro Xbox Series X/S nebo PC, tak si DLC budou moci koupit samostatně.

Jedná se o Aranahe Warrior Pack. Obsahuje kosmetickou sadu pro postavy a zbraně založenou na tradičním vybavení Na'vi z Aranahe. Jde o mírumilovný klan, který žije v Kinglorském lese. Právě tento klan vás povede při vašem prvním letu.

Po nainstalování PS5 verze hry najdete obsah balíčku ve svém inventáři. Takhle vypadá:

V současné době nevíme, kolik bude Aranahe Warrior Pack stát na ostatních platformách. Lze očekávat cenu kolem 5 až 10 eury. Sice to není potěšující, ale alespoň, že je to jen kosmetický balíček.

Místo toho víme, že dražší edice zahrnou Season Pass, jenž v budoucnu zajistí přístup ke dvěma příběhovým balíčkům. Majitelé Season Passu také získají další úkol, unikátní kosmetický set a další obsah v den vydání hry.

Sběratelská edice obsáhne figurku Na'vi, 128stránkový artbook, polní zápisník, steelbook, AMP Suit Blueprint (formát A2), tři litografie a prémiový certifikát pravosti.

Avatar: Frontiers of Pandora má vyjít 7. 12. 2023.