Autoři Batman: Arkham Origins a Gotham Knights připravují nový projekt vztahující se k superhrdinům a padouchům DC Comics. Vyplývá to z inzerátu na LinkedIn. Přes něj studio Warner Bros. Games Montréal hledá senior producenta.

Nový senior producent pomůže s vývojem nové AAA hry zasazené do universa DC Comics. S ohledem na předešlé hry studia lze očekávat, že zůstane v Gothamu. I když fanoušci by raději viděli i další prostředí a superhrdiny. Třeba takový Superman je dost opomíjený. Možná se jednou dostane i na děj, když v Monolith Productions chystají Wonder Woman. Hráči ale nejsou přesvědčeni o tom, že WB Games Montréal je tým, kterému by společnost svěřila Supermana.

V poslední době se hodně mluví o tom, co chystají v Rocksteady Studios po velice neúspěšném Suicide Squad Kill the Justice League. Říká se, že se vracejí k Batmanovi. Z pracovních nabídek víme ale pouze to, že během letošního léta začali pracovat na nové hře.

Návrat k sérii Batman: Arkham dává smysl. Hry byly oblíbené a dle úspěchu Spider-Mana od Insomniac Games je o akční adventury se superhrdiny mezi hráči stále zájem. Podle spekulací může být do všeho dokonce zapletena Sony, která se na tom údajně „snaží vydělat“. Zřejmě měla nabídnout společnosti Warner Bros. peníze výměnou za exkluzivitu.

To by bylo zajímavé i vzhledem ke druhé straně. Před časem z Rocksteady odešli spoluzakladatelé, dali dohromady studio Hundred Star Games, zaměstnali zhruba sto lidí a prý díky finanční podpoře Microsoftu kutí akční adventuru v Unreal Enginu 5.