Assassin's Creed Valhalla má za sebou svůj první týden na pultech našich obchodů a jak se zdá, tak se mu daří výborně. Ubisoft se dokonce pochlubil, že se jedná o nejrychleji prodávaný díl z celé série. Za prvních 7 dní se tedy prodalo více kusů než jakéhokoliv jiného dílu ze série Assassin's Creed za stejný časový úsek. Zároveň francouzská vývojářská společnost potvrdila, že se tento díl odehrávající se v Anglii stal také nejrychleji prodávaným titulem z celé série pro PC. A není se čemu divit, jelikož si vikingové odnášejí výborné známky od recenzentů po celém světě. U nás v redakci se vydal dobývat Anglii Gelu a se slovy „Nejnovější přírůstek do rodiny Assassin's Creeed se ani příliš nesnaží navazovat na samotné začátky série. Pokud se vám ovšem líbily poslední dva díly, budete ho milovat,“ doporučil hru ve své recenzi na krásných 8 bodů z 10

„Jsme opravdu potěšeni nadšenou odezvou našich hráčů a chceme poděkovat fanouškům za jejich neuvěřitelnou podporu,“ uvedl v tiskové zprávě producent Assassin's Creed Valhalla, Julien Laferrière. „Doručení této hry uprostřed celosvětové pandemie pro nás bylo opravdovou výzvou a je radost sledovat, že si naši hru hráči tak užívají.“ Laferrière také uvedl, že práce na Assassin's Creed Valhalla zdaleka není u konce a že již nyní se připravuje rozsáhlý obsah, aby udržel hráče v tomto epickém vikingském příběhu ještě hodně dlouho. 

Přečtěte si také: Assassin's Creed Valhalla ukrývá tajný úkol z Death Stranding

Ubisoft se ale také podělil o několik dalších zajímavých statistik. Tak například za první týden hraní všichni hráči zastavěli více než 4 miliony kilometrů a postavili nad 55 milionů budov v jejich osadě. Také bylo vyhráno 3,5 milionu zápasů ve hře Orlog a 1,8 milionu hráčů dokázalo přepít alespoň jednoho protivníka. 

A co vy? Také jste se ponořili do hraní vikingského Assassin's Creed? Podělte se s námi, jak vás hra baví.