Popová hvězda Ariana Grande uspořádá sérii koncertů ve hře Fortnite, oznámila společnost Epic Games. V minulosti ve Fortnite vystoupit Travis Scott prostřednictvím velkého hologramu a došlo i na umělce jako Marshmello a Deadmau5.

Americká zpěvačka, skladatelka a herečka Ariana Grande bude mít ve Fortnite celkem pět koncertů v rámci Fortnite Rift Tour. Hráči se budou moci do hry přihlásit a sledovat vystoupení digitálního avatara Grande v těchto časech:

  • Show 1 – sobota 7. srpna v 00:00 našeho času
  • Show 2 – sobota 7. srpna ve 20:00
  • Show 3 – neděle 8. srpna v 6:00
  • Show 4 – neděle 8. srpna v 16:00
  • Show 5 – pondělí 9. srpna v 00:00

„Od 6. do 8. srpna se vydejte na hudební cestu do nových magických realit, kde se střetávají Fortnite a Ariana Grande. Ponořte se do Rift Tour,“ láká Epic.

Epic věří, že tento časový harmonogram umožní všem fanouškům sledovat vystoupení. Vývojáři doporučují, abyste se do hry přihlásili hodinu před začátkem akce. Seznam skladeb bude zveřejněn 30 minut před každým představením. Dá se očekávat, že i tentokrát dojde na problémy se servery. Ty u předchozích koncertů vedly ke zpoždění a někteří hráči se nemohli do Fortnite dostat. Ti, kteří se na turné dostanou, mohou získat exkluzivní kousky výbavy a kosmetické maličkostí.

Fortnite se v současné době nachází uprostřed sedmé sezóny druhé kapitoly. Ta je ve znamení mimozemské invaze prostřednictvím mimozemšťanů a sci-fi postav jako je Superman, Rick z Rick & Morty a létající UFO. Sedmá sezóna by měla skončit někdy v září.