Vývoj hororové akce Amnesia: The Bunker jde podle plánu, a tak studio Frictional Games může přinášet nové gameplay záběry. Po krátkém videu ukazující v akci revolver tady máme další dva teasery.

Oba vybízejí hráče ke kreativnímu řešení při překonávání překážek a řešení problémů v temném a děsivém bunkru z první světové války v kůži francouzského vojáka, kterého trápí ztráta paměti.

Díky tomu můžeme v prvním videu vidět využití ohně. Hráč zapálí sud se střelným prachem, následný výbuch zničí uzamčené dveře.

Druhé video se nese v podobném duchu. Hráč ničí dveře těžkou cihlou, poté granátem, a nakonec vystřelí revolverem do sudu se střelným prachem.

Připomeňme, že bunkr bude ve stylu polootevřeného světa. V něm nebudou žádné naskriptované události a honit vás bude nějaká nadpozemská bytost. Velkým rozdílem oproti předchozím hrám ze série Amnesia jsou zbraně, které budete moci využívat.

Amnesia: The Bunker vyjde někdy během března 2023 na PC (Steam a Epic Games Store) a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.