Společnost 2K Games údajně chystá přímou konkurenci pro úspěšnou a netradiční akční sportovní hru Rocket League od Psyonix a Epic Games. Místo automobilů se čtyřmi koly ale máme přesedlat na futuristické motorky podobné filmu Tron.

S informacemi přišel často dobře informovaný novinář Tom Henderson. Projekt od 2K Games se má v současné době jmenovat Gravity Goal a nabídnout zápasy 1v1, 2v2 a 3v3 stejně jako Rocket League, hráči v nich mají za cíl dostat míč do branky pomocí svých motorek.

Futuristické mají být také arény, prý s vysokoenergetickým nádechem a chybět nebude možnost poškodit motorky svých soupeřů diskem podobným hokejovému puku s LED světly. Ten údajně také zpomalí, případně zastaví všechna vozidla, která zasáhne. Míra zpomalení/poškození má být závislá na rychlosti vaší motorky a rychlosti soupeřovy motorky.

Gravity Rush je pravděpodobně jednou z 26 bezplatných her, na kterých divize pod Take-Two Interactive pracují. Na konci loňského roku měla být hra v uzavřené alfě a oznámena by mohla být v nadcházejících měsících pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.