Po plejádě nejrůznějších nových vozů (včetně NASCAR, Lamborghini, McLarenu a Fordu Mustang) a spuštění šesté sezóny přichází další nový obsah. Studio Psyonix se nebojí experimentovat, v novém režimu Knockout Bash odstraňuje míč a boří zažitá pravidla této bláznivé sportovní akce. Jediným cílem v tomto módu je zničit ostatní hráče.

Knockout Bash je určen pro osm hráčů a přináší nové mechaniky, mimo jiné útoku, bloku a chycení. Tenhle nevšední zážitek si můžete v Rocket League užít pouze dva týdny, od 27. 4. do 10. 5. 2022.

„Napadlo nás, že by bylo zábavné, kdyby každá sada pohybů škubala s jinou, jako kámen, nůžky, papír,“ řekl programátor Sky Breen. „Tímto způsobem by hráči mohli přechytračit ostatní, pokud by dokázali předvídat, jaký pohyb má někdo jiný v plánu použít.“

„Rozhodně porušujeme pravidla, ale doufáme, že si hráči všechny změny a nové věci, které jsme připravili, opravdu užijí,“ dodal Breen.

Připomeňme, že dříve jsme si v Rocket League kromě standardního fotbalu mohli zahrát hokej, basketbal i americký fotbal. Hru si zahrajete zdarma na PC, PlayStationu, Xboxu a Nintendu Switch.