Hororová střílečka Quantum Error, která připomíná F.E.A.R. a System Shock, možná nevyjde koncem letošního roku. Studio TeamKill původně plánovalo vydat hru společně s uvedením PlayStationu 5 na trh, ale nyní se zdá pravděpodobnější, že si ji zahrajeme až v roce 2021 na PS5 a PS4.

- Hráči Conan Exiles nechápou rozhodnutí společnosti Funcom. Vývojáři odstranili bezpečnostní ochranu Denuvo a nahradili ji Funcom Live Services. Ovšem velké množství hráčů se nemůže vůbec připojit k serverům. Navíc ze hry byla odstraněna možnost hrát offline. Funcom Live Services má přinést vylepšené prohlížení serverů. Zatím ale vývojáři bojují s tím, aby služba vůbec fungovala.

- Do předběžného přístupu na Steamu vstoupil vesmírný simulátor Hardspace: Shipbreaker. Hráče láká na rozebírání kosmických lodí pomocí laseru. Do 7. července je možné hru koupit s 20% slevou za 19,99 euro. Tvůrci mají hrubý plán na rok vývoje.

- BloodRayne se vrátí. Společnost Ziggurat Interactive získala práva na kultovní značku a plánuje vylepšenou edici pro PC. Později i úplně nový díl. Krom toho akvizice zahrnuje Advent Rising a Raze's Hell.

- Předplatitelé Xbox Game Passu se musejí rozloučit s dalšími hrami. 31. června budou odstraněny tituly Metro Exodus, Life is Strange 2, Shadow Tactics – Blades of the Shogun, ACA Neogeo Metal Slug X, Neon Chrome, SteamWorld Dig 2, Die For Valhalla a The Flame in the Flood.

- Launch trailer připomíná včerejší vydání taktické strategie Desperados 3. Na Divoký západ se můžete podívat na PC, PS4 a Xboxu One a užít si příběh Johna Coopera, jenž touží po pomstě.

- Tvůrci Deus Ex a Tomb Raider otevírají nové studio. Eidos Montreal se rozšiřuje do kanceláří Eidos Sherbrooke. Ze začátku v novém týmu bude pracovat 20 lidí a v příštích pěti letech má počet zaměstnanců vzrůst na 200. Studio bude zkoumat nové technologie pro next-gen hry.

- Společnost Electronic Arts oznámila Madden NFL 21. Hra se objeví 28. srpna letošního roku ve verzích pro PS4, Xbox One a PC. PC verze se bude prodávat na Originu a Steamu. Plus vývojáři potvrdili bezplatné vylepšení pro PS5 a Xbox Series X. Majitelé PS4 a Xbox One verze hry tak nebudou muset za hru znovu platit, když zachovají platformu. To samé bude i u FIFA 21. Jen pozor, pokud budete mít fyzickou verzi hry a koupíte si konzoli bez mechaniky, tak upgrade nebude možný.

- Závody Star Wars Episode I: Racer mají po odkladu datum vydání. Fanoušci se dočkají 23. června na PlayStationu 4 a Nintendu Switch. Původně jste si měli zahrát již 12. května.

- Remastery Tony Hawk’s Pro Skater 1 a 2 jsou určeny pro hardcore fanoušky série, vzkázal Tony Hawk s tím, že hry zahrnou stejné postavy, parky, prvky a soundtrack. Tony Hawk věří, že s remastery budou hardcore fanoušci spokojeni a ohromeni. Hry vyjdou v kolekci v září na PC, PS4 a Xbox One.

- Chcete mít Zaklínače 3 na GOG.com bez protipirátské ochrany? Potom stačí vlastnit hru na PS4, Xboxu One nebo PC a propojit příslušný účet platformy s GOG. Nabídka je platná do 23. června.